karneval (maškare)

Mjesto gdje se naši forumaši druže i upoznavaju. Obavezno upišite nešto o sebi..
Odgovori
Poruka
Autor/ica
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

karneval (maškare)

#1 Post Postao/la koltrina »

Za nefalit bio sam na Stradunu gdje je bio Župski karnevo. Htio sam iz prve ruke čut i vidjet što nam nova donose i ostavljaju ove godine. Moram priznat da je recesija i kod njih vidljiva, jer da nije bilo djece iz osnovne škole i dvije grupe gostiju sve u svemu ništa. Međutim kako rekoh kriza, kriza se svuda osjeti, pa ipak trudili su se da nam uljepšaju makar jedno promrzlo poslijepodne. Znači konstatiramo da je povorka bila eto da se zna da je vrijeme od maškara oliti poklada.
Medjutim treba se vratiti na kraj kada se čitaju oporuke te prije toga pregled čitave jedne godine i prisjećanje na bisere naših uglavnom takozvanih političara. Bilo je tu manje više svega, od županije do naših općina pa boga mi i grada te lokalnih moćnika, poglavito Vlade ove ispaćene države. Od svega najvrijednije je bilo čuti govor nekadašnjeg "predsjednika Vlade" te njegove poruke na kraju.
Sve u svemu kao i uvjek narodu daj kruha i igara i raja zadovoljna, iako kruha daju sve rijeđe i rijeđe, ono malo naroda što je bilo tu i tamo se nasmijao na doskočice i provale troje voditelja od koja je jedna čitajući svako malo trokirala kao prvašić oliti stari isluženi dizelski traktor.
Da nisam sreo nekoliko poznanika i prijatelja žali bože što se smrzo i potroših 50,00 kuna na tri kafe.
>plaz> <b9 <a7

Odgovori