Stranica: 1/1.

Gotovini 27, Markaču 23, a Čermaku 17 g. zatvora?

Postano: 23. 07. 2010. (20:13)
Postao/la 007
I da glasam da uđemo u Europu...??? NIKADA....

Haaški tužitelji traže zatvorsku kaznu od 27 godina za Antu Gotovinu, 23 godine za Mladena Markača i 17 godina za Ivana Čermaka. To su špekulacije koje su se pojavile u odvjetničkim krugovima nakon što je tužiteljstvo prošlog tjedna podnijelo završni podnesak nizozemskom sucu Alphonsu Orieu.
Na temelju tih podnesaka u sudnici će se održati završne riječi tužitelja i obrane. Predviđeno je da one traju četiri radna dana te da se održe krajem kolovoza i početkom rujna, piše Jutarnji list

Nakon toga sucima će za donošenje prvostupanjske presude trebati najmanje tri, a najviše desetak mjeseci.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... tvora.html
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... tvora.html

>sibanje>

Re: Gotovini 27, Markaču 23, a Čermaku 17 g. zatvora?

Postano: 01. 11. 2010. (10:43)
Postao/la koltrina
Evo me malo kasnim nisam bio u našoj lijepoj malo sam lutao svjetom.
Uglavnom nisam zakasnio još nije bila ni osuda a ni primanje u Europu. Za suđenje odmah kažem sramota ne naša već svjetska, dali će odgovarati ameri ili oni za Srebrenicu, Vukovar i Dubrovnik koji su dozvolili da se to radi. Svjet je ništav, sve se vrti oko interesa velikih.
Što se tiče ulaska u EU-u mislim da nećemo imati priliku za još neko vrijeme,a isto tako uskratiti će nas prava glasa kada dođe vrijeme za ulazak.
Glavni proizvodi sa kojima ulazimo u EU su kesteni, sve ostalo je magla jer su nam pogasili svu industriju. Ipak ostaje da vidimo kada i kako. :a7: :b4: :b9: