Virusi

Virusi, malware, hackovi, zaštita vašeg računala..
Odgovori
Poruka
Autor/ica
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Virusi

#1 Post Postao/la koltrina »

Virusi gripe haraju svijetom naročito aktuelna svinjska, dok je zaboravljena ptičja. Molim dali mom kompjuteru prijeti kakva virusna gripa? Nemoj se smijati već kažui kako da ga zaštitim imali kakvio cjepivo jer u Dubrovniku već nestalo cjepiva i za običnu gripu. Kazuj kako da ga sačuvam ajde Jole požuri. :lol:
Avatar
Rider
Administrator/ica
Postovi: 268
Pridružen/a: 14. 09. 2009. (02:52)
Lokacija: Dubrovnik

Re: Virusi

#2 Post Postao/la Rider »

koltrina je napisao/la:Virusi gripe haraju svijetom naročito aktuelna svinjska, dok je zaboravljena ptičja. Molim dali mom kompjuteru prijeti kakva virusna gripa? Nemoj se smijati već kažui kako da ga zaštitim imali kakvio cjepivo jer u Dubrovniku već nestalo cjepiva i za običnu gripu. Kazuj kako da ga sačuvam ajde Jole požuri. :lol:
Ma tu ti ništa ne pomaže, ni antivirusni, ni zaštitna maska....
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Re: Virusi

#3 Post Postao/la koltrina »

Grofe iamo si virus jel jeli odgovori, sada si dobro baš mi je drago. Dok si ležao mogao si otvoriti desetak novih tema, a meni nešto govorite. Neka neka si ti ozdravio. Uh zaboravio sam da sam prekinio pisati oprosti ipak ovo neću brisati. Puno sreće i blagoslova za vrijemme ovih blagdana. <b9 <a7
Avatar
pipecro
Postovi: 22
Pridružen/a: 15. 12. 2009. (00:53)
Lokacija: Trpanj, Peljesac

Re: Virusi

#4 Post Postao/la pipecro »

Oli nisi vidio da se Grofu prvo "zarazilo" racunalo pa onda "familija" i na kraju on... zarazena racunala su vrag....
...jedino rijesenje je naliti punu kadu dezinfekcijskog sredstva, potopiti racunalo u tu otopinu (ne zaboravite potopiti i monitor) i ostaviti ga par dana da se "kiseli"...
... nakon par dana racunalo izvadite iz kade i pokusate ga upaliti... ako ne upali, ne zalostite se jer ste ovom metodom sigurni bar u dvi stvari... konacno imate "cisto" racunalo i nijedan virus nece vise na njega... a samim time ni na Vas....

P.S. ...ako racunalo "upali" nastavite normalno raditi ali na prve znakove "zarazenosti" ponovite gornji postupak... >>win> >>win> >>win>
IMPERARE SIBI MAXIMUM IMPERIUM EST
(vladati nad sobom najveca je vlast)
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Re: Virusi

#5 Post Postao/la koltrina »

Ovaj kolega je radio u dezinfekciskoj službi i to mora biti na visokopozicioniranom mjestu kada ovako sručno zna objasniti čišćenje virusa, ali je zabotravio napomenuti da je u ovom postupku potrebno da kompjuter i dalje ostane uključen u el. napajanje jer se u suprotnom virusi kamufliraju i zavuku na nedostupna mjesta. Kako idalje imaju el. napajanje potrebno je odjednom zaroniti komplet računalo tako da ih iznenadi i pohvata u akciji dok nagrizaju naš kompjutor.
Pošto se radi o veoma nježnom poslu savjetuje se da to rade ženske ruke, pa u slučaju da živite sa punicom najbolji način da vam pomogne je da ona to uradi svojim rukama. Ukoliko nije sa vama u stanu strpite se do prve posjete da dodje k voljenoj kćeri.
Ukoliko nemate kojim slučajem punicu onda to prepustite svojoj voljenoj naročito ako ste sa njom u braku u dvocifrenoj brojci.
Eto garantirano uništenjeuz pomoć nebih ni ja znao, ali sam sjedinio par preporuka još mi ostaje da mi ženu posjeti njena draga majka, a moja punica.Sto posto očišćeno.
/pošto je Božić prekršio sam ono da više nepišem,a pravo reć za Božić se oprašta/ <b7 <b9 <a7
Odgovori