Potencija

Samo za žene..
Odgovori
Poruka
Autor/ica
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Potencija

#1 Post Postao/la koltrina »

Tema je koliko interesantna za muškarce bogme i za žene. Naravno nije svejedno kada sa nekim podješ u krevet i u najbitnijem trenutku (kuršlus) dali u glavi ili u čemu nije bitno, uglavnom alat neispravan.
Što raditi, kako se opravdati? Sve je OK. medjutim osim jezika ruku i pojedinog prsta ništa nije više u funkciji. Gdje su ona nadanja obećanja isčekivanja užitaka, podrman muški ego, nema više samopouzdanja (rasturit ću je,- rasturila ona trbr a da nisi trepnuo). Ma ajde desilo se jednom doma, ali problem se sve češće ponavlja i nema ljeka, želja prevelika efekat, učinak obična nula. Ostaje jedino pokoje opravdanje umora, zamora matrijala i sl. ali sve je to kratkotrajno tako da ni jezik više nemože opravdati neuspjeh.
Nije ovo jedna od mojih uobičajenih doskočica da bi pokrenuo neku lavinu čitanja i pisanja u svezi navedene teme. Uozbilj neke su godine i meni i mojim vršnjacima koji se susrećemo sa ovakvim i sličnim problemima pa kako bi molio Vas kolege da pomognete savjetom ugrožene ujedno se obraćam i nježnijem spolu da ima razumjevanja i da sa svoje strane motrišta pokuša pomoći ugroženima u ovakvim i sličnim problemima. Navodno jutros slušam od jednog kolega dok smo slučajno pričali o ovim problemima da je problem u glavi a ne u nečemu drugom. Drugi pak govori da je problem u "konzumiranju iste hrane" te da treba promjenit jelovnik. Ukoliko imate kakav koristan savjet molim podjelite sa nama pa da nešto naučimo i mi stariji. Unaprijed se zahvaljujem naročito ukoliko se javi koja od kolegica sa svojim savjetom.

<b7 <b9 <a7
Odgovori