Kolumne (ratni putevi pojedinaca)

Odgovori
Poruka
Autor/ica
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Kolumne (ratni putevi pojedinaca)

#1 Post Postao/la koltrina »

Na prvoj stranici nalaze se KOLUMNE u kojoj su pojedinci pisali ukratko po svom sjećanju ratne doživljaje na način kako su ih oni doživjeli. Mislim da svaki autor ovakve "kolumne" treba u potpunosti da stoji iza nje i onoga što je pisao pa makar se i potkrala neka od grešaka. Ukoliko već dodje do takvih slučajeva treba napraviti ispravak sa objašnjenjem. Isto tako mnogi navodi su nabacani sa gledišta onoga tko piše, dočim nije se stavio u ulogu ostalih ljudi koje spominje u svome kratkom opisu, njihovom položaju i funkciji u tom momentu, mnoge iznesene tvrdnje nemaju povjesne niti bilo kakve vrijednosti. Osobno sam začuđen ovakvim pisanjem jer sam očekivao stručniju obradu od pojedinaca (samozadanih tema kojih su se prihvatili) te sam očekivao reakciju ponekog od učesnika Domovinskog rata.
U mojim komentarima na ovim stranicama često sam isticao (JA /ponovno), samo da bi skrenuo pozornost onima koji su pisali u prvom licu jednine "JA i samo JA", pa iako su stari prekaljeni (ili se bar tako smatraju) policajci (u najmanju ruku) nisu shvatili niti uočili svoje pogreške u pisanju.
Za sada o ovoj temi toliko od moje malenkosti, ja (ponovno) kažem "Za ludog previše, za pametnog dosta, intelegentniji neka promislu."
Valjda će se nastaviti. :b9: :a7:
Odgovori