Istina

Saznajte sve o novostima na forumu, pohvalite i pokudite nas, napišite ako imate nekakvih teh. poteškoća sa forumom..
Odgovori
Poruka
Autor/ica
Mironi
Postovi: 2
Pridružen/a: 20. 12. 2016. (09:06)

Istina

#1 Post Postao/la Mironi »

Kad će predsjednik i udruga učiniti nešto za preminulog načelnika Aziza Suljevića u svezi dodjele nekog priznanja od strane grada i zupanije kao clana zapovjednistva obrane i spone izmedju zapovjednistva i policije tijekom 91 i 92g.posto su svi članovi ratnog zapovjednistva dobivali neke zahvalnice javno a koju Aziz Suljevic nije nikada dobio od nijedne postave političke od tih godina pa do danas ?
Avatar
007
Postovi: 36
Pridružen/a: 20. 12. 2009. (00:10)

Re: Istina

#2 Post Postao/la 007 »

Ma što ti on može napraviti...., vidiš da smo svugdje zadnja rupa na svirali...
Neki drugi pišu povijest, neće biti ni našeg grba na muralima u Mokošici. Svi šute, trebali bi se oglasiti ovi iz predsjedništva...
Mironi
Postovi: 2
Pridružen/a: 20. 12. 2016. (09:06)

Re: Istina

#3 Post Postao/la Mironi »

Pa onda treba nešto mijenjati u udruzi vratiti staro vodstvo ako ce se ovaj bavit politikom.Pub Pud 91je bila jedina udruga antipolitična do sada čini mi se.
Avatar
desno
Postovi: 3
Pridružen/a: 26. 11. 2015. (22:51)

Re: Istina

#4 Post Postao/la desno »

Mironi je napisao/la:Pa onda treba nešto mijenjati u udruzi vratiti staro vodstvo ako ce se ovaj bavit politikom.Pub Pud 91je bila jedina udruga antipolitična do sada čini mi se.
Ma ne radi se tu o politici, više je to NERAD i neizainteresiranost kako samih članova tako i vodstva ;) . Baš me interesira dali je ijedan član, kao i vodstvo, reagirao na "murale" u Mokošici? Gdje je naš grb u Mokošici i hoće li biti "nacrtan".
Nigdje se ne spominjemo, a svi zaboravljaju koja je jedina postrojba bila organizirana na početku rata na našem području "Svjedočenje generala Marinovića u Haagu: 1991. godine je dubrovačko područje, ne samo grad Dubrovnik, već cijelo područje, napadnuto, što je uvijetovalo postupno stvaranje vojske, a napad je dočekala, poglavito, hrvatska policija."

Intervju u Globusu, EPH, br.567/19.10.2001. godine, General Nojko Marinović: "Kako su snage MUP-a bile brojnije od gardista ja sam pripreme za obranu vodio kao dužnosnik MUP-a i pomoćnik tadašnjeg zapovjednika Aziza Suljevića..."
Odgovori