Pravila ponašanja na forumu

Prva stanica kad se registrirate. Obavezna za pročitati, jednostavna, shvatite ih najozbiljnije, za vaš i naš ugodan boravak na forumu.
Zaključano
Poruka
Autor/ica
Avatar
Rider
Administrator/ica
Postovi: 268
Pridružen/a: 14. 09. 2009. (02:52)
Lokacija: Dubrovnik

Pravila ponašanja na forumu

#1 Post Postao/la Rider »

- Prvo i najvažnije od svega, zabranjeno je bilo kakvo svađanje i prepucavanje po forumu. U tim situacijama odmah kontaktirajte nekog od odgovornih da se takva situacija u začetku spriječi. Za liječenje frustracija postoje drugi forumi.

- Izbjegavajte bilo kakve rasprave na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Ako smatrate neku temu uvredljivom, odmah je prijavite nekoj od odgovornih osoba na forumu.

- Imajte strpljenja prema novim korisnicima i pomozite im koliko možete/želite. Svi smo mi bili početnici. Stoga nastojte privući što više korisnika i vašim ponašanjem dati njima primjer.

- Uvredljivi avatari su zabranjeni i molim korisnike da prijave avatare koje smatraju neprimjerenima/uvredljivima.

- Komentari i kritike na forumu su dobrodošle i njih postajte u odgovarajućem forumu, ali nemojte se začuditi ako vaši komentari/želje/prohtjevi ostanu neodgovoreni/neispunjeni. O njima odlučuju samo administratori foruma u dogovoru sa ostatkom odgovornih osoba.

- Zabranjeno je reklamiranje drugih foruma bez odobrenja administratora foruma.

- Prije nego što postavite pitanje pretražite forum jer postoji mogućnost da je netko već odgovorio na to pitanje.

- Zabranjeno je objavljivanje ilegalnog sadržaja. Svako objavljivanje ilegalnog sadržaja bit će trajno izbrisano.

- Svoje upite, odgovore, teme objavljujete u odgovarajućem dijelu foruma. Zadržavamo pravo da preselimo vaš post u odgovarajući dio foruma.

- Unos teksta koji se sastoji od isključivo velikih slova (Caps Lock), je zabranjen, i svaki takav komentar ili naslov bit će izmijenjen a korisnik upozoren.

- Zabranjeno je javno iznošenje osobnih podataka članova foruma (npr. ime, prezime, adresa, telefon, i sl.),

- Forum PUB PUD 91. se sastoji od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice,

- Forum PUB PUD 91. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka),

- Forum PUB PUD 91. sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala koje objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala,

- Forum PUB PUD 91. nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju korisnici,

- Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim nickom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi,

- Forum PUB PUD 91. zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje forumom ili dijelom foruma, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

- Forum PUB PUD 91. ne može se smatrati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način,

- Forum PUB PUD 91. štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri,

- Registriranjem na forum korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password.

- Niti jedan dio foruma PUB PUD 91. ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

- Sve sadržaje foruma koristite na vlastitu odgovornost, te se forum PUB PUD 91. ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem,

- Korištenjem bilo kojeg dijela foruma PUB PUD 91. automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

- O važnim promjenama i dopunama forum može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na forumu.

- Ukoliko imate bilo kakvih primjedbi na nekog od naših moderatora ili bilo kojeg člana, pitanja ili sugestije koje ne želite objaviti javno, možete nas kontaktirati na e-mail: pubpud91@gmail.com

- Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem foruma u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

- OVA PRAVILA SU PODLOŽNA IZMJENAMA I O NJIMA ODLUČUJU SAMO ADMINISTRATORI FORUMA.
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Zaključano