Drvo interijeri

DRVO INTERIJERI d.o.o. je tvrtka čija je osnovna djelatnost proizvodnja namještaja po mjeri. Ovo je tvrtka dvoje mladih poduzetnika, koji su nakon dugogodišnjeg rada i iskustva odlučili otvoriti vlastitu proizvodnju sa velikim proizvodnim prostorom, modernim CNC strojevima, opremom i alatima.

Cilj nam je širiti proizvodnju i kontinuirano ju unapređivati, te tako raditi na usavršanju proizvoda i usluga koje Vam možemo ponuditi. Strateški dugoročni cilj nam je postati vodeći proizvođač u regiji te proširiti proizvodnju i prodaju na inozemna tržišta.

Po Vašoj želji izvršavamo mjerenje, izrađujemo, isporučujemo, ugrađujemo i besplatno dostavljamo na adresu! Naši majstori će Vam ponuditi ideje koje će biti u skladu sa Vašim željama, potrebama i mogućnostima te se pobrinuti da Vaš prostor dobije potpuno novu dimenziju i izgled! Jamčimo Vam moderan, siguran i dugotrajan namještaj te nudimo vrhunsku kvalitetu i uslugu, te isporuku i montažu u dogovorenom roku!

Radimo sa NAJKVALITETNIJIM materijalima, od pločastih Eegger materijala koristimo iveral, MDF ploče, panel ploče, šperploče i dr., a također se bavimo GRAĐEVINSKOM STOLARIJOM, dakle proizvodimo prozore, ulazna, sobna, te balkonska vrata, a u sklopu toga vršimo i usluge LAKIRANJA drva!
U proizvodnji namještaja koristimo najkvalitetnije okove (Blum i Grass), ručke i ostale detalje koji će začiniti Vaš namještaj, te nudimo veliku paletu boja pločastih materijala na izbor. Sve to možete odmah pronaći kod nas i na licu mjesta odlučiti!

POSTAVLJAMO parkete i laminate, podove, tarace i prostore oko bazena! DECKING sistemima uredite prilaz vašoj kući, po želji obložite balkon, taracu ili vrt egzotičnim drvom ili otpornim umjetnim materijalom.


POSJETITE WEB STRANICU

http://www.drvo-interijeri.com

KONTAKT

Mobitel: 098 427 093 ili 098 943 9346
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

POPUST MOŽETE DOBITI UZ PREDOČENJE ČLANSKE ISKAZNICE

 

 

 

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"Kada je trebalo"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

Facebook

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.