Na Stradunu završio biciklistički memorijalni ultramaratom Ovčara - Knin - Dubrovnik

Biciklistički memorijalni ultramaraton uspješno je prošla ekipa iz Slavonskog Broda

u satavu Mario Đaković, Siniša Sofanžić, Damir Šetka, Željka Levačić, Tomislav Brečić i najmlađi među njima petnaestogodišnjak Tomislav Ružić.

Logistička potpora je bila od predsjednika i tajnice Udruge gospodina Ivice i gospođe Branke Levačić. Nažalost nije sve bilo po planu tako da je na samom početku došlo do ozlijede jednog od članova ovog ultramaratona Saše Sofandžića koji je na žalost morao odustati od ovog izazova.

Etape su bile veoma zahtjevne uzme li se u obzir nesnosne vrućine od Ovčare, Knina, Zadra do Dubrovnika sve skupa u zahvalu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Na cilju dočekani su od domaćina Dubrovačko neretvanske županije, pročelnica Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić te mnogobrojnih predstavnika braniteljskih udruga iz Domovinskog rata.

Nakon primanja kod pročelnice Skurić uz osvježenje i riječi dobrodošlice gosti su obišli postavu muzeja na tvrđavi Inperijal na Srđu.

Za goste priređena je i večera u društvu sa predstavnicima kordinaciskih Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, gdje je večer protekla u druženju i bližem upoznavanju.

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.