Dubrovčani na večeri za Ogija

Humanitarna večera za našeg sugrađanina Marijana Ogrestu – Ogija upriličena je u restoranu Mimoza s bogatom lutrijom

te brojnim sudionicima.

Prigodna večera sastojala se od bogatog menija za sto kuna koju su organizirali u Mimozi. Uz to, posjetitelji su mogli zaigrati lutriju, a sveukupan prohod namijenjen je daljnjem Ogijevom liječenju.

Ogi uskoro ide na liječenje u Igalo, gdje se nalazi odjel neurokirurgije na kojem bi trebao provesti nekoliko mjeseci.

Restoran Mimoza bio je prepun naših sugrađana, koji su se odlučili subotnju večer provesti u mirnijoj atmosferi te uz to i pripomoći našem Ogiju. Podsjetimo, Ogi je stradao u prometnoj nesreći prije dvije godine, te otada njegova obitelj, ali i brojni građani, prijatelji i poznanici ustraju i vjeruju u Ogijevo ozdravljenje.

Dosad su se u brojne humanitarne akcije za pomoć Marijanu ogresti uključili mnogi, od vaterpolo kuba Jug, do Udruge mladih Cavtat, a večeras su, između brojnih ostalih uzvanika, svoj doprinos dali i Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik '91. te udruga Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota.

Što drugo reći nego bravo svima koji su se odazvali na ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju i Ogiju želimo brzo ozdravljenje!

dulist.hr

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...Naša adresa

Adresa

"U svitanje pomrčina"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.