Pred novogodišnje druženje...

Već tradicionalna večera članova Policijske udruge branitelja PU Dubrovnik 91. upriličena je kod našeg člana Vlaha Demovića u

obiteljskoj kući u Pičetama, Dubravka. U ugodnom prirodnom okruženju, domaćinskom ambijentu stare konavoske konobe družili su se članovi Udruge uz večeru koju su sami pripremili.

Nije nedostajalo ni pjesme i veselja uz harmoniku našeg Miha Urlovića i gitaru našeg domaćina Vlaha Demovića. Neizbježne su i priče i prepričavanja dogodovština iz Domovinskog rata i poraća. Večera je imala i humanitarni predznak, što postaje tradicija u ovakvim druženjima gdje se svi nazočni svojim skromnim novčanim prilozima uključuju u humanitarnu pomoć (ove godine za našeg Ogija i obitelj Darka Knežević iz Vukovara).

Na večeri su uglavnom bili članovi koji su bili aktivni svojim radom u tekućoj godini, no nije ni bilo tako sve sjajno jer dobar dio pozvanih se nije odazvao pozivu ili nije opravdao na vrijeme svoj nedolazak iako su bili pozvani i potvrdili dolazak (što također postaje tradicija kod pojedinaca, oprostite ali je računato na Vas, a Vi ste zauzeli nečije drugo mjesto jer smo bili ograničeni sa brojem).

U nadi da će se tradicija nastaviti i narednih godina prilažemo ove sličice.

Sponzori

Obavijesti

- Pratite ove stranice te nađite mjesto na njima jer one su napravljene za Vas. Ukoliko posjedujete fotografije i druge matrijale iz Domovinskog rata dostavite ih tajniku Udruge ili nekom od članova IO.


Pitanja, prijedlozi, sugestije... Registrirajte se na naš forum i pitajte predsjednika IO....


Pratite nas preko društvenih mreža, Facebook, Google+ i Twitter.
Komentirajte, pošaljite nam pitanja prijedloge i sugestije...


Naša adresa

Adresa

"Kada je trebalo"

Preporučamo

Newsletter

Vrijeme

 

Facebook

PU Dubrovnik - "Oluja"

© 2015 Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik 91. (PUBPUD91). All Rights Reserved.