Plava boja

Ana Rucner po dvanaesti put napunila amfiteatar na Srđu

Violončelistica Ana Rucner i jutros je simbolično na ljetni solsticij i Svjetski dan glazbe

po dvanaesti put, u amfiteatru na Srđu održala tradicionalni koncert „Pozdrav Ljetu“  te tako zvucima violončela pozdravila ljeto.

Zasvirala je na violončelu napravljenom od dragovoljno prikupljenog oružja, a na pozornici joj se pridružila Policijska klapa Sv. Mihovil.

-Danas je nekako najposebnije. Publika je opet bila prekrasna. Oduvijek sam željela svirati s klapom, ali da ću svirati s policijskom tome se nisam nadala. Posebno sam zahvalna što sam mogla svirati na instrumentu koji je napravljen od dragovoljno predanog oružja građana i nosi poruku kampanje na kojoj radimo ‘Manje oružja, manje tragedija’ s čijom smo promocijom krenuli iz Dubrovnika i to baš s mog festivala. Ponosna sam na sve danas. – kazala je ovom prilikom Rucner.

Ovogodišnji festival „Ana u Gradu“ realizira se u partnerstvu s Ministarstvom vanjskih poslova RH – projekt „Manje oružja, manje tragedija“, uz podršku Turističke zajednice Grada Dubrovnika, agencije Arthill, Grada Dubrovnika, branda Costa Coffee te uz pomoć tvrtki Excelsa Nekretnine Tim Zip i Gulliver DMC.

dubrovnikinsider.hr

 

 

 

Novosti

Naša adresa

Adresa

Kada je trebalo....

Stonska policijska postrojba

Preporučamo

Vrijeme u Dubrovniku

Facebook

PU Dubrovnik - Oluja