UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

Saznajte sve o novostima na forumu, pohvalite i pokudite nas, napišite ako imate nekakvih teh. poteškoća sa forumom..
Poruka
Autor/ica
asuljev3
Postovi: 27
Pridružen/a: 22. 11. 2010. (08:39)

Re: UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

#11 Post Postao/la asuljev3 »

Pa nisam baš siguran da su samostalni STRIJELCI evo primjera dan prije osnutka udruge sreo sam svima znanog HASIBA ALIBEGOVIĆA-ALU i pitam ga jesu te to zvali na otkrivanje spomenika , jer je došao iz Zagreba gdje sada živi i pitam ga idemo li kaže nije me nitko zvao ali idem namjerno da me vide, sam tako i 6 .12 na DAN BRANITELJA nikad ga niko nije zvao nego on sam dođe iz svojih principa i zato što može pogledat u oči svima a bogami njemu ne mogu baš svi.JA sam puno vremena sa njim proveo pa znam dosta.On je primjer samo.Ima nekih što ih nitko i ne poznaje.Otvorite sliku od Grofova ispred baze i dobro ih pogledaj ETNA i nabroji po imenima.I sam ćeš vidjet da nećeš sve znat-u tome je problem.Možda su zato samostalni STRIJELCI kako ih Vi nazivate.SA LJUDIMA TREBA RAZGOVARAT. :piva: To sam Ja samo tako otvorio tu temu znamo i VI I Ja da sami nemožemo ništa napravit ali treba probat.
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Re: UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

#12 Post Postao/la koltrina »

nije srž ili bit u vašem pisanju da je netko doprinio ovoliko ili onoliko, svatko od nas ima svoj udjel u Domovinskom ratu bilo u pozitivnom ili negativnom djelovanju. Isto tako svatko od nas ima svoju sudbinu života, čovjeka kao pojedinca te netreba po tome određivati ili vrednovati nečije zasluge. No nije ni mjesto kao ni vrijeme o tome polemizirati. Koliko sam shvatio i jednog i drugog nema zapreka da do toga dođe osim što je potrebno da dvije strane sjednu za stol. Pitanje je tko je koga zvao bilo gdje pa Vam zbog toga dajem primjedbu da sam ja (ponovno) bio svuda prisutan a da me nisu zvali kao ni druge, zbog toga se ne treba ljutiti. Ponovno naglašavam svatko se pojavljuje onamo gdje misli da mu je mjesto i u društvu u kojem pripada pa tako u ovom slučaju i gospodin Ale kojega cjenim kao kolegu, borca a prvenstveno kao čovjeka bez bilo kakvih predrasuda. Moje mišljenje koliko mi je poznato djele i drugi suborci jer do sada nisam čuo ništa u negativnom kontekstu. Da se vratim još par riječi na kolege iz postrojbe SJP "Grof" koje osobno manje više poznam do jednoga te sam sa istima u više navrata djelio kiše granata i druge četničke pirotehnike. Nikada im nitko ni najmanjom gestom nije osporio niti može zasluge u Domovinskom ratu , a ponaosob mi koji smo iz iste kuće. Što ste spominjali u prijašnjem pisanju o nekim podudarnostima ili nečijim namjerama u to nemogu ući niti mi je takva rabota poznata, ako je i bila onda je to sa vrha gdje smo mi mali bili uvjek mali. Danas tj. nakon Domovinskog rata da su zapostavljeni djelatnici MUP-a bilo da su plavci, specijalci ili pričuvni je činjenica koja je neosporna. /O ovoj temi bilo je pisanja gospodina Ante Vulić sadašnjeg predsjednika PUBPUD 91. po javnim glasilima, ali koliko mi je poznato nije imao neku podršku od kolega, makar ne javnu./
Činjenice koje to dokazuju su još uvjek vidljive svakom posjetitelju "Spomen sobi" gdje u jednom ostakljenoj vitrini postoje svi našivci anblema postrojbi iz Domovinskog rata sa područja Dubrovnika osim naravno POLICIJE.
Poradi svega gore navedenog a o čemu bi se moglo ispisati romani nebih više polemizirao u ovom forumu. Najžalosnije je da se gledaju nečiji privatni interesi a to u nikom slučaju nije dobro, poželjno bi bilo da sami sudionici Domovinskog rata o ovome govore i ne dozvole da se sa njima manipulira što je na žalost danas tako ne samo u našoj županiji već na državnoj razini. :b9: :a7:
Avatar
etna
Postovi: 100
Pridružen/a: 22. 11. 2009. (06:13)
Lokacija: pod zemljom

Re: UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

#13 Post Postao/la etna »

Malo sam podigao tenzije što nije bila namjera u svakom slučaju zahvaljujem se Koltrini na malo širem pojašnjenju stanja u kojem se nalazimo. Kažem i znam da PUBPUD 91. za sada dobro funkcionira te da treba nastaviti sa ovakvim radom, a vrata koliko sam saznao od ureda djele skupa sa Udrugom SJP kod koje su ujedno i podstanari. Da nije smješno bilo bi komično ili obrnuto, o čemu onda raspravljamo valjda se oni poznaju i viđaju međusobno. U svakom slučaju ideja nije loša ali je netko treba potaknuti a tko je na redu ??????? (imam još nekih poruka u svezi ove teme ali nešto treba ostaviti u rukavu). Do idućeg javljanja!!!!!!!! :a4: :piva:
asuljev3
Postovi: 27
Pridružen/a: 22. 11. 2010. (08:39)

Re: UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

#14 Post Postao/la asuljev3 »

Nisam htio nikoga uvrijedit svak zna što je tad radio,ispričavam se ako jesam.Alu sam samo dao za primjer.
Avatar
etna
Postovi: 100
Pridružen/a: 22. 11. 2009. (06:13)
Lokacija: pod zemljom

Re: UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

#15 Post Postao/la etna »

Ne kažem da si nekoga uvrijedio no medjutim uvjek ima netko tko je zaslužniji od zasluženog ili barem tako misle pa si i ti požurio sa svojim mišljenjem. Svi smo mi na neki način zaslužni netko manje netko više te netreba isticati nikoga ponajmanje radi njegove nesretne sudbine." Svatko nosi svoj križ" ili "svatko ima svoju zvjezdu" kaže naš narod. Izuzetno cjenim spomenutog gospodina te nebih tko mu može pogledati u lice a tko ne, niti bi o tome polemizirao ni bilo koga stavljao kao primjer bilo živog branitelja, bilo ranjenika a ponajmanje teško se uspoređivati a kamoli pomisliti na to na one koji nisu više među nama. :a4:
PS: bez uvreda sa obje strane ovo smatram konspirativnim razgovorom koji nam otvara vidike. Eto igrom slučaja ti poratno a ja kroz rat sam se družio sa svim tim ljudima. Javit ću ti se kada se vidimo pa ćeš upoznat i drugu stranu. :win: :piva:
asuljev3
Postovi: 27
Pridružen/a: 22. 11. 2010. (08:39)

Re: UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

#16 Post Postao/la asuljev3 »

bilo bi mi drago može i :piva:
Avatar
Rider
Administrator/ica
Postovi: 268
Pridružen/a: 14. 09. 2009. (02:52)
Lokacija: Dubrovnik

Re: UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

#17 Post Postao/la Rider »

Mene ne zovete na :piva: , dobit ćete :sibanje: .... :smjeh:
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Re: UJEDINJENJE PUB91 I UDRUGE SJP GROF

#18 Post Postao/la koltrina »

da zvat če mo te u robnu kuću tamo je najbolje piće :place: :b9: :b8: :a7:
Odgovori