Sanja Jovanović i stan

Vaterpolo, košarka, rukomet, judo...
Odgovori
Poruka
Autor/ica
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Sanja Jovanović i stan

#1 Post Postao/la koltrina »

Dali Sanja zaslužuje stan?? što Vi mislite ili treba čekati sa svojima pa da se uda za muža koji ima stan. Ima li još Sanja koje zaslužuju stan? Naravno da ima.
Medjutim ona je višestruki svijetski evropski državni rekorder ona predstavlja državu, gdje je Sanja svira se himna. Zato joj Hrvatska treba dati stan, nikako jedna stranka, jedna općina ili jedna MAMA.
Koliko je hrvatskih ranjenih branitelja koji su se borili i ostali invalidi ili iole na drugi način zakinuti da nisu rekorderi da nisu ostvarili Sanjin cilj i rezultat? Pa što su ti i takvi dobili od svojih stranaka,općina, MAMA i drugih? Dobili su to da su danas na margini života da njihova djeca nemogu studirati kao drugi jer su roditelji bez posla, jer nisu bili gdje su trebali biti za vrijeme privatizacije. Da pa tko Vam je kriv što i Vi niste se odrekli svojih prohtjeva pa trenirali i odricali se svaki dan što su drugi uživali. Vas nitko ne razumije, Vama je dobro imate invalidsku mirovinu,ili prijevremenu taman toliku da možete svaki dan uzeti komad kruha i podmiriti režije.
Da vrhunski sportaši to nemaju oni žive od milodara i jedva preživljavaju, zbog toga njih treba pomoći jer oni nemogu kupiti stan,. Za njih i nije stan za njih su vile i ne na bilo kojem mjestu, jer oni su se odricali dok su drugi ginuli i krvarili.
Nije SANJA jedina SANJA mnogo je kod nas SANJA, zato SANJA oprosti što si ti primjer u ovoj priči. <b9 <a7
Avatar
etna
Postovi: 100
Pridružen/a: 22. 11. 2009. (06:13)
Lokacija: pod zemljom

Re: Sanja Jovanović i stan

#2 Post Postao/la etna »

I ja ako može stan unaprijed se preporučujem, koltrina je u pravu. Ima li koltrina stan ako nema ja bi mu dao. <a3 <a4
Avatar
koltrina
Postovi: 366
Pridružen/a: 23. 09. 2009. (04:17)

Re: Sanja Jovanović i stan

#3 Post Postao/la koltrina »

Hvala puno, imam stan i prezadovoljan sam, samo mi objasni poradi čega bi ti meni dodjelio stan. Kada bi se tako stanovi djelili i moji unuci bi već zaslužili stan, ali ipak ti hvala baš se misliš za mene(samo mi daj kriterije po čemu sam ja to po tebi zaslužio stan). Etna ja bi tebe odmah stavio za gradonačelnika. Prvo komentari su ti veoma kratki što znači da si čovjek od riječi, drugo izgleda da imaš veoma dobro srce (tako se kaže u narodu) dočim bi meni kojega nepoznaš odmah dao stan. Samo mi reci kočliko bi uzeo za sebe kada si tako darežljiv. Bolje bi bilo da malo više i šire pišeš pa da te upoznamo pa moguće da predložimo za budućeg graadonačelnikaaa u Općini, ili neku drugu važniju funkciju. >pilot> <b8 <b7 <b9 <a7
Avatar
etna
Postovi: 100
Pridružen/a: 22. 11. 2009. (06:13)
Lokacija: pod zemljom

Re: Sanja Jovanović i stan

#4 Post Postao/la etna »

Ma ti si jebeno zločast, ja te cjenim a ti meni ............. <a4
Odgovori