Koltrina.... tko je to???

Mjesto gdje se naši forumaši druže i upoznavaju. Obavezno upišite nešto o sebi..
Poruka
Autor/ica
koltrina

Re: Koltrina.... tko je to???

#11 Post Postao/la koltrina »

Ja sam ja(ponovno),a ti Joško (prešli smo na ti, jer si ti htio biti na ti)da ti si i meni već otkrio dvojicu da su Koltrina, kao ono u povjerenju. Ti sisve zakuhao pa pusti ljude da pišu i da se dopisuju jer kada si meni u POVJERENJU kazao tko je Koltrina, nisam mogao nevjerovati, a ja sam bio netkjo TREĆI. Svaka čast Jole još ih zavlači, biti će interesantnije. Čujem da ste sinoć imali sastanak za otkrivanje spomenika, mene peglaš da je odgodjeno.
Da ti pomognem u identifikaciji mene kao JA, jer ja(ponovno) sam ti se javio jutros u Gružu. UUuu koliko ti se javilo njih pa me nadji. Do skorog vidjenja na otvaranju spomenika <b8 <b9 <a7 >piva> >vatromet>
Rider
Administrator/ica

#12 Post Postao/la Rider »

E sad se dvoumim.... >neznam> ...
Ako si ovaj što mislim, onda si mlađi od mene, a znaš puno više od mene >neznam> >pistolj>
Nikad ne prilazite jarcu sprijeda, konju odzada, ni budali s bilo koje strane.
koltrina

#13 Post Postao/la koltrina »

Što zar imaš što protiv da sam mladji, tu smo negdje. Nemaš moj datum rodjenja to nije bitno, bitno je kako se čovjek osjeća. Evo me ko mladića, uostalom jutros si me vidio. Moji vršnjaci su poneki već debelo posjedili. Neću više sve više i više se otkrivam.
<b9 <a7 >>win>
Uglavnom da ti kažem spomenik uopće neliči na mene. <b7 <b8 >smjeh>
etna

#14 Post Postao/la etna »

Ma majketi nikada mi nebi palo na pamet da si ti JA, ha haaaaaaaaaaaaaaa <a4
koltrina

#15 Post Postao/la koltrina »

Evo došao a pomalo i prolazi ovaj dan. Nešto najljepše što sam proživio u zadnjih dvadeset godina. Zbilja je to trebalo doživjeti, biti dio toga. Danas na dan branitelja pred Policijskom upravom u organizaciji i režiji Udruge branitelja piolicije PU Dubrovnik 91. otkriven je spomenik poginulim i nestalim kolegama u Domovinskom ratu. Obavljeno je to časno i dostojanstveno uz prisustvo najbliže rodbine poginulih i nestalih, uz mnoge uzvanike i donatore samog spomenika. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Na kraju upoznao sam kolegu suborca kojega jako dobro poznam kao i on mene pa ga ovom prilikom pozdravljam, živ veseo i zdrav da si mi Grofe 91. >piva> <b9 <a7
Rider
Administrator/ica

#16 Post Postao/la Rider »

A mene ko nisi upoznao danas... Obecao sam da nikom necu odati tvoj identitet...
Također drago mi je da sam vidio sve te drage ljude iz 91.. >da>
uglavnom pozdrav svima...
koltrina

#17 Post Postao/la koltrina »

Jesam Jole jesam, ali ti ionako sve znaš i opravdano si skrivao tko sam sada već mnogi sumnjaju da sam to Ja a ja još uvjek nisam siguran da sam to doista JA. >piva> <b7 <b8 <b9 <a7
Na dnu tvojih slika stavio sam jedan dogadjaj koji sam doživio ovaj dan pa me malo nažestilo. <a2 <b9 <a7
koltrina

#18 Post Postao/la koltrina »

Zbilja je prevršilo sve moguće mjere! Koga ja (p)ovdje zabavljam, sam sebe. Kakav sam ja bolesnik da se sam sa sobom dopisujem, izmišljam neke nove teme, za koga, kada su svi usr..i plašljivi. Neznam zbog čega i koga se palaše da na bilo koju temu odgovore bilo pozitivno ili negativno, kritično nije bitno pa manje više svi Vi koji posjećujete ove stranice Foruma ste bili ili ste policajci. /to znam jer sa mnogima pričam o ovim stranicama, smo nesmijem sugerirati pisanje jer bi se time odao/
Znači ili iz nekoga razloga smatrate ovo neozbiljnim, ili imate onaj sindrom ljenosti (iz službe) nepisanja ili ono zadnje da se nekomu ne zamjerim jer će me poznati iza moje šifre. Eee pa meni se je.. za sve to ja sam to prevladao i pišem li pišem kada uhvatim vremena, a imam ga na pretek i mogu Vam reći da mi je lakše ovako se ispucam o svemu i svačemu još kada bi netko drugi postavljao teme kao što Vama pokušavam nametnuti iste.
Da znate kako je Koltrina zapuštena !!!! Trebalo bi makar malo proprati ispeglati počešljati. <b7 <b9 <a7
Rider
Administrator/ica

#19 Post Postao/la Rider »

Čita se čita, ja sam sa njih par pričao, svi sve znaju a nitko ništa ne piše...
E sad bi i ja neke komentare stavio ali neću, taj će se prepoznat.... <b2
etna

#20 Post Postao/la etna »

Ma ja se trudim ali neznam pisati. <a4
Odgovori