Plava boja

DRVO INTERIJERI d.o.o. je tvrtka čija je osnovna djelatnost proizvodnja namještaja po mjeri. Ovo je tvrtka dvoje mladih poduzetnika, koji su nakon dugogodišnjeg rada i iskustva odlučili otvoriti vlastitu proizvodnju sa velikim proizvodnim prostorom, modernim CNC strojevima, opremom i alatima.

Cilj nam je širiti proizvodnju i kontinuirano ju unapređivati, te tako raditi na usavršanju proizvoda i usluga koje Vam možemo ponuditi. Strateški dugoročni cilj nam je postati vodeći proizvođač u regiji te proširiti proizvodnju i prodaju na inozemna tržišta.

Po Vašoj želji izvršavamo mjerenje, izrađujemo, isporučujemo, ugrađujemo i besplatno dostavljamo na adresu! Naši majstori će Vam ponuditi ideje koje će biti u skladu sa Vašim željama, potrebama i mogućnostima te se pobrinuti da Vaš prostor dobije potpuno novu dimenziju i izgled! Jamčimo Vam moderan, siguran i dugotrajan namještaj te nudimo vrhunsku kvalitetu i uslugu, te isporuku i montažu u dogovorenom roku!

Radimo sa NAJKVALITETNIJIM materijalima, od pločastih Eegger materijala koristimo iveral, MDF ploče, panel ploče, šperploče i dr., a također se bavimo GRAĐEVINSKOM STOLARIJOM, dakle proizvodimo prozore, ulazna, sobna, te balkonska vrata, a u sklopu toga vršimo i usluge LAKIRANJA drva!
U proizvodnji namještaja koristimo najkvalitetnije okove (Blum i Grass), ručke i ostale detalje koji će začiniti Vaš namještaj, te nudimo veliku paletu boja pločastih materijala na izbor. Sve to možete odmah pronaći kod nas i na licu mjesta odlučiti!

POSTAVLJAMO parkete i laminate, podove, tarace i prostore oko bazena! DECKING sistemima uredite prilaz vašoj kući, po želji obložite balkon, taracu ili vrt egzotičnim drvom ili otpornim umjetnim materijalom.


POSJETITE WEB STRANICU

http://www.drvo-interijeri.com

KONTAKT

Mobitel: 098 427 093 ili 098 943 9346
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

POPUST MOŽETE DOBITI UZ PREDOČENJE ČLANSKE ISKAZNICE

 

 

 

Novosti

Naša adresa

Adresa

Kada je trebalo....

Stonska policijska postrojba

Preporučamo

Vrijeme u Dubrovniku

Facebook

PU Dubrovnik - Oluja